use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geroerbakte varkensreepjes met mosterd, worteltjes, broccoli
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geroerbakte varkensreepjes met mosterd, worteltjes, broccoli

Geroerbakte varkensreepjes met mosterd, worteltjes, broccoli

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 800 g krielaardappeltjes
  • bouillonpoeder
  • 200 g worteltjes
  • 400 g broccoli
  • 3 teentjes knoflook
  • 400 g varkensfilet
  • 1 klein bosje verse bieslook (ongeveer 15 g)
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 0.5 - 1 el milde Franse mosterd
  • 6 el crème fraîche

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water en snijd elke aardappel in 6 partjes. Doe ze in een pan met koud water en een mespuntje bouillonpoeder. Doe een deksel op de pan, breng aan de kook en kook 10 minuten. Goed afgieten.
  2. Maak in de tussentijd de worteltjes schoon en snijd in de lengte in vieren. Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de stronk in dunne plakjes. Schil en hak de knoflook fijn. Snijd het varkensvlees in dunne reepjes. Hak de bieslook fijn.
  3. Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg daarna de varkensreepjes toe. Bak 4 minuten. Bestrooi met 1/2 eetlepel bouillonpoeder Voeg de worteltjes, broccoli en afgegoten aardappelpartjes toe en roerbak 8 minuten.
  4. Voeg naar smaak mosterd toe en roer de crème fraîche en driekwart van de bieslook erdoor. Verdeel de roerbakschotel over 4 voorverwarmde borden en strooi de rest van de bieslook erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.