use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geroerbakte noedels met vis, gember en gemengde groente
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geroerbakte noedels met vis, gember en gemengde groente

Geroerbakte noedels met vis, gember en gemengde groente

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g woknoedels
  • ketjap manis
  • 25 g verse gemberwortel
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 g prei
  • 1 kleine kool (ongeveer 400 g)
  • 6 worteltjes
  • 400 g stevige visfilet, bijv. tilapia of zalm
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 1 - 2 el citroensap

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de noedels in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een scheutje ketjap toe in plaats van zout. Afgieten.
  2. Schil in de tussentijd de gember en snijd in dunne reepjes. Schil en hak de knoflook fijn. Spoel de preien grondig en snijd in stukken. Verwijder eventuele lelijke bladeren en de stronk van de kool. Snijd de kool in dunne repen. Schrap de worteltjes en snijd in dunne plakjes. Snijd de vis in stukken van 4 cm.
  3. Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Voeg de helft van de vloeibare margarine toe en doe daarna de vis in de pan. Roerbak 4 minuten en schep voorzichtig om. Doe de vis op een bord en besprenkel met een ½ eetlepel ketjap.
  4. Spuit de rest van de vloeibare margarine in dezelfde wok of pan en voeg de gember en de worteltjes toe. Roerbak 1 minuut en voeg daarna de knoflook, prei en kool toe. Roerbak 4 minuten. Voeg de noedels en 3 eetlepels ketjap toe en roerbak 2 minuten. Roer de vis er voorzichtig door en voeg naar smaak citroensap toe. Laat in 2 minuten goed warm worden.
  5. Verdeel over 4 voorverwarmde kommen of diepe borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.