use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemengde brochettes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemengde brochettes

Gemengde brochettes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • pimentpoeder
  • 1 koffielepel rietsuiker
  • 4 ananasschijfjes
  • 300 g varkenfilet
  • 300 g kalkoenfilet
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 citroen
  • 3 teentjes look
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 40 g Solo
  • 150 g pindaboter
  • 3 eetlepels kant en klare zoetzure saus
  • zout
  • 1 ui
  • 1.5 dl ananas (sap)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verdeel het vlees in stukjes en pel de teentjes look.
  2. Leg ze te marineren in de sojasaus met het citroensap, de suiker en het pimentpoeder
  3. Snijd de ananasschijfjes in stukjes en rijg het vlees, de look en de ananasstukjes afwisselend op spiesjes.
  4. Smeer ze in met de olijfolie.
  5. Pel en snipper de ui fijn en stoof ze aan in de Solo.
  6. Meng het ananassap en de zoetzure saus met de pindaboter en roer goed glad.
  7. Bak de spiesjes gaar op de grill en dien ze op met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.