use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
koken met kinderen

Gemberlimonade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    45 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gemberlimonade
  • 10 eetlepels water
  • 6 eetlepels suiker (of honing)
  • 1 gemberknol gepeld en gehakt
  • 8 blaadjes munt gehakt
  • sap van 1 citroen
  • ijsblokjes
  • 1 l spuitwater
  1. Zet het water en de suiker op een licht vuurtje, samen met de gehakte gember en laat even opkoken.
  2. Neem van het vuur en voeg er de gehakte blaadjes munt bij, evenals het sap van de citroen.
  3. Laat het geheel afkoelen.
  4. Giet het afgekoelde gembermengsel door een zeef in een kan.
  5. Doe er het ijs bij en vul de kan met het spuitwater.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.