use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemarineerde rode vruchten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemarineerde rode vruchten

Gemarineerde rode vruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g gemengd rood fruit
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl Porto
  • 4 eetlepels suiker
  • 1 vanille stok
  • 2 passievruchten
  • 1 citroen zeste

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de rode vruchten en laat ze uitlekken.
  2. Warm de wijn met de Porto de suiker en de gespleten vanille stok op .
  3. Laat afkoelen en verdeel het fruit over schaaltjes.
  4. Lepel er de marinade over en werk af met de passievruchten en de citroen zeste.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.