use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemakkelijke tiramisu
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemakkelijke tiramisu

Gemakkelijke tiramisu

De snelste manier om thuis zelf een gemakkelijke tiramisu met ijs te maken? Simpel: gewoon dit recept volgen. Preppen, opdienen en smullen.

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    9 porties

Ingrediënten
 

  • 9 bolletjes Carte d’Or koffieroomijs (225 g/450 ml)
  • 100 ml koude espressokoffie
  • 100 g lange vingers (boudoirs)
  • 200 g mascarpone
  • 50 ml Marsalawijn
  • 20 g cacaopoeder
  • 9 koffiebonen bekleed met chocolade

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Dompel de lange vingers 1 voor 1 in koffie en leg ze op de bodem van een plaat van 22x25cm. Giet vervolgens de espresso over de resterende lange vingers.
  2. Meng de mascarpone met de Marsalawijn in een grote kom.
  3. Lepel de mix op de lange vingers om een laag te maken.
  4. Schep 9 bolletjes Carte d’Or koffieroomijs op de laag mascarpone en creëer zo 9 porties.
  5. Stuif het cacaopoeder over het ijs.
  6. Versier elke bolletje ijs met een chocolade-koffieboon en serveer onmiddellijk.
Smullen er kinderen mee? Vervang dan de marsalawijn door een paar druppeltjes amandelextract in de koffie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.