use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde Zalm met Spinazie op Catalaanse wijze
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde Zalm met Spinazie op Catalaanse wijze

Gegrilde Zalm met Spinazie op Catalaanse wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 500 g pasta
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • 450 g bladspinazie
  • 5 eetlepels rozijnen
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 600 g zalmfilet
  • vijfkruidenpeper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de spinazie gaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Pel de ui en snipper hem fijn.
  3. Pers de look.
  4. Verhit de Solo en bak daarin de ui en de look.
  5. Voeg de uitgelekte spinazie toe en roer goed.
  6. Doe hierbij de rozijnen en de pijnboompitten en meng goed door elkaar.
  7. Kruid met peper. Dek af met een deksel en laat even stomen.
  8. Kruid de zalm met de vijfkruidenpeper.
  9. Verwarm de grill en leg de zalm eronder tot hij goed doorbakken is (10 minuten).
  10. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  11. erveer op elk bord een moot zalm op een bedje spinazie. Schik daarnaast de pasta.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.