Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Gegrilde lamsribbetjes met marjolein

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
vlees
barbecue
recipe image Gegrilde lamsribbetjes met marjolein
  • 8 lamsribbetjes (varkensribbetjes of mignonette)
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • takjes marjolein
  • 200 g tomaten
  • 1 teentje look
  1. Kruid de ribbetjes met zout, peper en de helft van de Solo. Wrijf dit alles goed in en laat de smaken een tijdje indringen.
  2. Verhit de rest van de Solo in een pan samen met de knoflook en bak dit samen met de volledige tomaten even aan. Voeg wat zout, peper en de marjolein toe.
  3. Laat nog 5 minuten sudderen en roer zachtjes. Neem van het vuur. Zet de grill aan of zet de grillpan op het vuur en braad de ribbetjes aan beide zijden snel en hevig aan.
  4. Leg de ribbetjes op de barbecuerooster en braad ze aan beide zijden snel en hevig aan.
  5. Schik ze op een bord en giet er de tomaten en de saus over.
Saustip! Hou je van écht pittig? Versterk het karakter van deze gebarbecuede lamsribbetjes met Calvé Samouraï. Banzai!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.