use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrild dessert
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrild dessert

Gegrild dessert

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo + Solo voor de vorm
  • 6 eetlepels kant en klare karamelsaus
  • 600 ml halfvolle melk
  • 2 eetlepels Maïzena
  • 3 eetlepels suiker
  • 6 eieren
  • 1 blik zoete gecondenseerde melk
  • amandelschilfers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smelt de Solo en roer er de karamelsaus bij.
  2. Meng de gecondenseerde en de halfvolle melk.
  3. Splits de eieren en voeg de eigelen aan de bereiding toe.
  4. Roer er de Maïzena onder. Laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren indikken en voeg dan de Solo met de karamel eraan toe.
  5. Smeer de bakschoteltjes in met Solo en giet er de bereiding in.
  6. Klop de eiwitten stevig op met de suiker.
  7. Verdeel over de schoteltjes.
  8. Verdeel er de amandelschilfers over en schuif ze 10 minuten in de 170° C voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.