use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegratineerde geitenkaas met olijventapenade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegratineerde geitenkaas met olijventapenade

Gegratineerde geitenkaas met olijventapenade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 150 g olijventapenade
  • 250 g geitenkaas
  • sneetje brood (wit)
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smeer de sneetjes brood in met de tapenade en snij de kaas in plakjes.
  2. Verdeel over het brood en schuif in de op 180° voorverwarmde oven.
  3. Werk de borden af met vers gemalen peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.