use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Gegratineerde garnalen en groene asperges

Verras iedereen met deze gegratineerde garnalen met groene asperges. Een heerlijk knapperig voorgerecht, vers uit de oven.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gegratineerde garnalen en groene asperges
  • 100 g kleine, dunne groene asperges
  • Solo Vloeibaar
  • 1 witte boterham
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 1 teentje knoflook
  • 300 g grote, gepelde, ongekookte garnalen
  • 1 zakje Knorr kant-en-klare Hollandaisesaus
  • Extra: 4 lage, ovenvaste schaaltjes
Voorbereiding
  1. Snij de asperges in 3 stukken. Verhit een wok, voeg 1 el vloeibare margarine toe en roerbak 4 min. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  2. Verkruimel de boterham en meng de kruimels met 1 el vloeibare margarine, dille en wat peper.
  3. Pel en halveer het teentje knoflook. Wrijf er de ovenschaaltjes mee in. Verdeel de garnalen en de asperges over de schaaltjes. Zet ze tot gebruik in de koelkast.
Bereiding
  1. Verhit de oven voor op 200 °C.
  2. Schep de hollandaisesaus over de garnalen en asperges. Verdeel het broodkruimelmengsel er gelijkmatig over. Laat de gerechtjes in de hete oven gaar en lichtbruin worden in 15-20 min.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.