Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gegratineerde broccoli

Dit is een lekkere schotel om te serveren bij kip of varkensvlees met gekookte aardappeltjes.

Dit is een lekkere schotel om te serveren bij kip of varkensvlees met gekookte aardappeltjes.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
hoofdgerecht
recipe image Gegratineerde broccoli
  • Ingrediënten:
  • 1 potje Boursin Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • 750 gram broccoli
  • 50 ml melk
  • versgemalen peper
  • 75 gram geraspte kaas
  1. Bereiding: Snijd de broccoliroosjes van de stronken.
  2. Schil de stronken met een dunschiller en snijd de stronken in blokjes.
  3. Kook de broccoli in een pan met ruim water en zout in 4-5 minuten beetgaar.
  4. Laat de broccoli in een vergiet goed uitlekken.
  5. Verwarm de ovengrill voor.
  6. Verdeel de broccoli over een lage ovenschaal.
  7. Roer de Boursin Cuisine los met de melk en schenk dit over de broccoli.
  8. Strooi de kaas erover.
  9. Schuif de schaal ca 10 cm onder de hete grill en laat de saus in 2-3 minuten licht kleuren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.