use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegratineerde broccoli
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegratineerde broccoli

Gegratineerde broccoli

Dit is een lekkere schotel om te serveren bij kip of varkensvlees met gekookte aardappeltjes.

Dit is een lekkere schotel om te serveren bij kip of varkensvlees met gekookte aardappeltjes.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 potje Boursin Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • 750 gram broccoli
  • 50 ml melk
  • versgemalen peper
  • 75 gram geraspte kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Snijd de broccoliroosjes van de stronken.
  2. Schil de stronken met een dunschiller en snijd de stronken in blokjes.
  3. Kook de broccoli in een pan met ruim water en zout in 4-5 minuten beetgaar.
  4. Laat de broccoli in een vergiet goed uitlekken.
  5. Verwarm de ovengrill voor.
  6. Verdeel de broccoli over een lage ovenschaal.
  7. Roer de Boursin Cuisine los met de melk en schenk dit over de broccoli.
  8. Strooi de kaas erover.
  9. Schuif de schaal ca 10 cm onder de hete grill en laat de saus in 2-3 minuten licht kleuren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.