use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken varkensvlees met pompoen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken varkensvlees met pompoen

Gebakken varkensvlees met pompoen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kleine pompoen (butternut of muskaatpompoen)
  • 1 rode peper
  • 2 el olijfolie
  • 2 el sojasaus
  • 4 varkenskoteletten
  • cayennepeper
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 4 takjes salie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Schil de pompoen, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een kom.
  3. Verwijder de pitjes en zaadlijsten uit de peper en snijd de peper in ringetjes. Doe de ringetjes, samen met olijfolie en sojasaus bij de pompoen en meng goed. Doe de pompoen in een ingevette ovenschaal en schuif in de oven. Laat in een half uurtje gaar roosteren.
  4. Bestrooi de koteletten met zout en cayennepeper. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden aan, maar bak ze niet gaar.
  5. Leg de koteletten op een ovenplaat. Leg op elke kotelet een takje salie. Verlaag de temperatuur van de oven tot 180°C en bak de koteletten in 10 minuten gaar.
  6. Serveer de koteletten met de geroosterde pompoen en geef er kort gebakken paddenstoeltjes en een groene salade met mosterd dressing bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.