Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Schil de pompoen, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een kom.
Verwijder de pitjes en zaadlijsten uit de peper en snijd de peper in ringetjes. Doe de ringetjes, samen met olijfolie en sojasaus bij de pompoen en meng goed. Doe de pompoen in een ingevette ovenschaal en schuif in de oven. Laat in een half uurtje gaar roosteren.
Bestrooi de koteletten met zout en cayennepeper. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden aan, maar bak ze niet gaar.
Leg de koteletten op een ovenplaat. Leg op elke kotelet een takje salie. Verlaag de temperatuur van de oven tot 180°C en bak de koteletten in 10 minuten gaar.
Serveer de koteletten met de geroosterde pompoen en geef er kort gebakken paddenstoeltjes en een groene salade met mosterd dressing bij.