use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken tongfilet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken tongfilet

Gebakken tongfilet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g tongfilet (of scholfilet)
  • 1 dl magere melk
  • 30 g bloem
  • 3 el Becel Bakken en Braden Vloeibaar
  • 2 el Becel Dressing
  • 1 el witte wijn
  • fijngeknipte bieslook
  • 4 schijfjes citroen
  • 600 g gekookte (kriel)aardappelen
  • 600 g gekookte broccoli

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de tongfilet af met koud water en dep ze vervolgens droog met keukenpapier. Haal de vis eerst door de melk en daarna door de bloem.
  2. Verwarm de Becel Bakken en Braden Vloeibaar in een pan en bak hierin de vis aan beide kanten in circa 8 minuten bruin. Roer intussen de Becel Dressing met de witte wijn en wat bieslook tot een sausje.
  3. Leg de gebakken vis op een voorverwarmde schaal en schenk het sausje erover. Garneer met de schijfjes citroen en de bieslook. Serveer bij de gebakken tongfilet gekookte aardappelen en broccoli.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.