Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Gebakken tongfilet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
recipe image Gebakken tongfilet
  • 500 g tongfilet (of scholfilet)
  • 1 dl magere melk
  • 30 g bloem
  • 3 el Becel Bakken en Braden Vloeibaar
  • 2 el Becel Dressing
  • 1 el witte wijn
  • fijngeknipte bieslook
  • 4 schijfjes citroen
  • 600 g gekookte (kriel)aardappelen
  • 600 g gekookte broccoli
  1. Spoel de tongfilet af met koud water en dep ze vervolgens droog met keukenpapier. Haal de vis eerst door de melk en daarna door de bloem.
  2. Verwarm de Becel Bakken en Braden Vloeibaar in een pan en bak hierin de vis aan beide kanten in circa 8 minuten bruin. Roer intussen de Becel Dressing met de witte wijn en wat bieslook tot een sausje.
  3. Leg de gebakken vis op een voorverwarmde schaal en schenk het sausje erover. Garneer met de schijfjes citroen en de bieslook. Serveer bij de gebakken tongfilet gekookte aardappelen en broccoli.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.