Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gebakken tofu en tonijnsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
salade
recipe image Gebakken tofu en tonijnsalade
  • 1 pakje tofu
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 eiwit
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 krulsalade
  • 0.5 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 4 eetlepels Bertolliextra vergine
  • 1 blikje tonijn
  • Solo frituurolie
  1. Snij de tofu in plakken van 1 cm en haal ze door de bloem, vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
  2. Bak ze in de SOlo frituurolie op 180 °C totdat ze mooi goudgeel zijn.
  3. Was de salade en snij de komkommer en de tomaten in dunne plakjes. Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie.
  4. Haal de tonijn uit het blik en laat goed uitlekken.
  5. Verdeel de tonijn in 4 porties.
  6. Schik alles mooi op de borden en werk af met de balsamicoazijndressing.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.