hoofdgerecht
Gebakken tofu en tonijnsalade
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 1 pakje tofu
- 2 eetlepels bloem
- 1 eiwit
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 krulsalade
- 0.5 komkommer
- 2 tomaten
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 4 eetlepels Bertolliextra vergine
- 1 blikje tonijn
- Solo frituurolie
- Snij de tofu in plakken van 1 cm en haal ze door de bloem, vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
- Bak ze in de SOlo frituurolie op 180 °C totdat ze mooi goudgeel zijn.
- Was de salade en snij de komkommer en de tomaten in dunne plakjes. Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie.
- Haal de tonijn uit het blik en laat goed uitlekken.
- Verdeel de tonijn in 4 porties.
- Schik alles mooi op de borden en werk af met de balsamicoazijndressing.
