use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gebakken knorhaan met basilicum, gevulde mini-courgette met peccorino

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vis
recipe image 3 koningentaart
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr bouquet Tuinkruiden
  • 600 g knorhaanfilets
  • 8 mini-courgetten
  • 1 rode paprika
  • 0.5 aubergine
  • 1 tomaat
  • citroensap
  • 50 g geraspte pecorine
  1. Blancheer de paprika en verwijder de pel. Snijd de paprika en aubergine in blokjes en besprenkel deze laatste met citroensap.
  2. Bak de aubergine op een hoog vuur in wat Solo, voeg de paprika's toe en laat verder sudderen. Ontvel en ontpit de tomaat, snij in blokjes en voeg bij de overige groenten.
  3. Breng deze ratatouille op smaak met peper en zout en het blokje Knorr bouquet .
  4. Snij de minicourgettes open, hol deze een beetje uit, strooi er wat peper en zout over en zet enkele minuten in de oven op 190°. Vul vervolgens de courgettes met de ratatouille en laat nog even verder warmen in de oven.
  5. Bak de visfilets in de rest van de Solo. Werk de minicourgettes af met peccorino.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.