use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken kabeljauw met spinazie met room en natuuraardappels
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken kabeljauw met spinazie met room en natuuraardappels

Gebakken kabeljauw met spinazie met room en natuuraardappels

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 120 gram kabeljauwfilets (diepvries)
  • 2 el tarwebloem
  • Solo Vloeibaar
  • 450 gram spinazie met room
  • 6 middelgrote vastkokende aardappelen
  • 1 citroen
  • 1 el gehakte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de kabeljauwfilets even ontdooien en haal ze door de bloem. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de vis gaar.
  2. Bereid ondertussen de spinazie met room zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Schil de aardappeltjes en kook ze gaar in wat gezouten water.
  4. Haal de gebakken kabeljauw uit de pan en houd even warm.
  5. Laat een kneepje margarine smelten in een koekenpan en pers het sap van de citroen er boven uit, verwarm even.
  6. Serveer de spinazie op een verwarmd bord, leg de gebakken kabeljauwfilets naast de spinazie, overgiet met de citroenjus en versier met wat gehakte peterselie. Schik ernaast de gekookte aardappeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.