use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken aardappels met spekjes en ui
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken aardappels met spekjes en ui

Gebakken aardappels met spekjes en ui

Echt waar: aan deze gebakken aardappels met spekjes en ui kan niemand weerstaan. Overheerlijk als bijgerecht bij je favoriete stukje kip of vlees. Of gewoon zo… uit de pan.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    3 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 7 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 75 g ontbijtspekreepjes
  • zout
  • 1 ui
  • 800 g voorgekookte aardappelplakjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Doe de Solo in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de Solo bruin is en het schuim weg begint te trekken.
  3. Schep de aardappeltjes, de ui en de spekjes in de pan en bak ze in 15-20 minuten rondom bruin.
  4. Schep het geheel geregeld om.
  5. Schep de aardappeltjes met spekjes en ui uit de pan, doe ze in een schaal en bestrooi ze met wat zout.
Veggieversie van deze gebakken aardappeltjes maken? Simpel: vervang de spekblokjes door reepjes gerookte tofu of quorn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.