use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gazpacho van watermeloen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gazpacho van watermeloen

Gazpacho van watermeloen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    50 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • zout
  • 1 tak selder
  • 2 eetlepels gehakte platte peterselie
  • 1 komkommer
  • 1 papaja
  • 800 g watermeloen vruchtvlees
  • peper
  • 1 citroensap
  • 1 ui
  • 1 rode paprika

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en ontpit de komkommer en de papaja.
  2. Pureer met het watermeloenvruchtvlees.
  3. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  4. Zet koel weg.
  5. Snipper de ui, de paprika en de seldertak zeer fijn en meng ze met de gehakte peterselie.
  6. Verdeel de gazpacho over de borden en versier met de gehakte groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.