use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Garnalencocktail
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Garnalencocktail

Garnalencocktail

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g gekookte zoetwatergarnalen
  • 4 porties groene sla
  • 1 eetlepel Engelse saus
  • 1 eetlepel ketchup
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 1 eetlepel azijn
  • 8 tomaatjes (klein)
  • tabasco
  • 1 eetlepel dille (gehakt)
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de engelse saus met de ketchup, de dille en de tabasco.
  2. Roer er de azijn en de olie bij en breng op smaak met peper en zout.
  3. Roer de saus door de sla en schik op de borden.
  4. Werk af met de garnalen en dien koel op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.