use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Garnalen op een bedje van spinazie

Garnalen op een bedje van spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 pakje koriander
  • 8 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 0.5 eetlepel 5 kruidenmélange
  • 32 gepelde garnalen
  • 400 g spinazie
  • 2 gekonfijte citroenen
  • 4 zongedroogde tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Mix de tomaten met de citroenen en de helft van de koriander.
  2. Bak de garnalen in 2 eetlepels Solo aan gedurende 5 minuten en warm de spinazie op een zacht vuur.
  3. Smelt de rest van de Solo en breng op smaak met de kruidenmélange en de rest van de koriander.
  4. Schik de spinazie op de borden, schik daarop de tomatenbereiding en leg daarop de garnalen.
  5. Verdeel er de saus rond en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.