use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gamba's met groene peper
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gamba's met groene peper

Gamba's met groene peper

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 16 verse gamba's
  • Solo Vloeibaar
  • 4 eetlepels light room
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels groene peper
  • 1 stukje gember van 2,5 cm
  • 1 dl schaaldieren fond
  • zout en peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Pel de gamba's.
Bereiding
  1. Bak de gamba's in wat Solo in een pan. Snij de limoen in fijne schijfjes.
  2. Snij die in vier stukjes en voeg ze samen met de groene peper en de geraspte gember toe aan de gamba's. Voeg de schaaldierenfond en de light room toe en kruid met zout en peper.
  3. Dien op in degustatielepels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.