use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Foccadia tuno

Tonijn uit blik is gegaard en wordt vaak in allerlei salades gebruikt.

Verse tonijn is rood en heeft veel weg van biefstuk. Het is best de verse tonijn niet door te garen en enkel de kanten aan te bakken. Het vlees droogt namelijk uit.

Tonijn wordt ook vaak rauw geserveerd.

Tonijn uit blik is gegaard en wordt vaak in allerlei salades gebruikt.

Verse tonijn is rood en heeft veel weg van biefstuk. Het is best de verse tonijn niet door te garen en enkel de kanten aan te bakken. Het vlees droogt namelijk uit.

Tonijn wordt ook vaak rauw geserveerd.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    2 porties
recipe image Foccadia tuno
  • 1 focaccia brood
  • Becel Omega 3 Plus
  • 1 bolletje mozzarella light
  • 1 blikje tonijn op eigen nat
  • 1 el kappertjes
  • 4 zwarte olijven
  • verse oregano
  • verse basilicum
  • peper
  1. Verwarm de oven voor op grillstand.
  2. Laat de tonijn uitlekken. Snij de mozzarella en de olijven in plakjes en ris de blaadjes van de takjes oregano.
  3. Snij de focaccia in de lengte door en besmeer de helften met Becel Omega 3 Plus. Verdeel er eerst de plakken mozzarella over en dan achtereenvolgens de tonijn, kappertjes en plakjes olijf. Breng op smaak met peper en de verse oregano.
  4. Zet de focaccia 5 minuten onder de grill. Garneer met de verse basilicum en serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.