use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Flensjes met prei en geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Flensjes met prei en geitenkaas
  • 150 g bloem
  • 1 mespunt zout
  • 2 eieren
  • 1 eierdooier
  • 4.5 dl melk
  • 1 kg preiringen
  • Solo Vloeibaar
  • 300 g zachte geitenkaas
  • 100 g walnoten
  • 50 g geraspte kaas
  1. Maak een beslag van de bloem, het zout, de eieren, de eidooier en de melk. Bak 12 flensjes en houd ze warm.
  2. Smoor de preiringen een kwartiertje in 3 à 4 kneepjes vloeibare margarine. Verkruimel ondertussen de geitenkaas en hak de walnoten grof.
  3. Schep de geitenkaas door de prei, laat het even warm worden en meng er dan de gehakte walnoten door. Verdeel dit mengsel over het midden van de flensjes en vouw ze als envelopjes dicht.
  4. Leg de pakketjes met de naad naar beneden in een ovenschaal en bestrijk ze met een klein beetje vloeibare margarine. Bestrooi ze met de geraspte kaas en schuif ze 3 à 4 minuten onder een hete grill.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.