nagerecht
Flensjes met appel
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 150 g bloem
- 0.5 dl melk
- 1 snuifje zout
- 2 eieren
- 0.5 dl appelsap
- 2 appels in kleine stukjes gesneden
- 2 eetlepels kandijsuiker
- 1 eetlepel kaneel
- Solo
- 4 eetlepels appelstroop
- Klop met een mixer de bloem, melk, het snufje zout en de eieren door elkaar.
- Voeg vervolgens het appelsap toe, roer goed en laat het beslag even rusten.
- Bak ondertussen de appelstukjes in een pan met wat Solo en voeg de kandijsuiker en het kaneel toe.
- Wanneer de stukjes mooi bruin zijn, haal je ze van het vuur.
- Bak in een hete pan met wat Solo de flensjes met het beslag.
- Serveer de flensjes dubbelgevouwen met daarbovenop een eetlepel appeltjes en een een beetje appelstroop.
