use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Flensjes met appel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Flensjes met appel
  • 150 g bloem
  • 0.5 dl melk
  • 1 snuifje zout
  • 2 eieren
  • 0.5 dl appelsap
  • 2 appels in kleine stukjes gesneden
  • 2 eetlepels kandijsuiker
  • 1 eetlepel kaneel
  • Solo
  • 4 eetlepels appelstroop
  1. Klop met een mixer de bloem, melk, het snufje zout en de eieren door elkaar.
  2. Voeg vervolgens het appelsap toe, roer goed en laat het beslag even rusten.
  3. Bak ondertussen de appelstukjes in een pan met wat Solo en voeg de kandijsuiker en het kaneel toe.
  4. Wanneer de stukjes mooi bruin zijn, haal je ze van het vuur.
  5. Bak in een hete pan met wat Solo de flensjes met het beslag.
  6. Serveer de flensjes dubbelgevouwen met daarbovenop een eetlepel appeltjes en een een beetje appelstroop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.