use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Feestelijk spetterende cheesecake
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Feestelijk spetterende cheesecake

Feestelijk spetterende cheesecake

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pakje gemberkoekjes
  • 2 -3 el gesmolten Solo (30-45 ml)
  • 250 ml room
  • 1 doosje roomkaas (200 g)
  • 1 blik gecondenseerde melk (385 g)
  • 125 ml citroensap
  • 12 fancy glazen
  • eetbare glitters
  • 12 vuurwerksterretjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de koekjes in een keukenmachine en laat ze fijnmalen tot kleine kruimeltjes. Voeg er de gesmolten Solo aan toe en vul elk glas met 1 à 2 eetlepels (15 à 30 ml) van het mengsel. Plaats de glazen daarna in de koelkast.
  2. Neem een kom en doe er de room, de roomkaas en de gecondenseerde melk in. Meng alles nu samen met een mixer tot het beslag dikker wordt. Voeg daarna het citroensap toe en mix opnieuw.
  3. Haal de glazen uit de koelkast en vul ze met het roommengsel. Plaats ze nadien opnieuw in de koelkast zodat het beslag kan opstijven (minstens 4 uur).
  4. Versier elk glas net voor het opdienen met wat glitters en plaats er telkens een vuurwerksterretje in.
  5. Steek het vuurwerksterretje aan en dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.