use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fajitas met kip

Fajitas met kip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse Kip
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 rode paprika, in fijne reepjes gesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 500 g uitgebeende kippenborsten, zonder vel (ongeveer 4)
  • 125 ml water
  • 1 eetlepel worcestersaus
  • 60 ml zure room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de kippenborsten in reepjes en smeer ze in met een mengsel van worcestersaus en ketchup. Laat ze marineren terwijl je de andere ingrediënten klaarmaakt.
  2. Doe wat olie in een grote pan. Laat de paprika en ui gedurende ongeveer 5 minuten op een matig vuur bakken totdat ze gaar zijn.
  3. Haal de groenten met een schuimspaan uit de pan en laat ze rusten in een kom.
  4. Bak de kippenreepjes in de pan op een hoog vuur totdat ze stevig en lichtjes bruin gebraden zijn.
  5. Doe de groenten opnieuw in de pan, meng alles goed en warm nogmaals op.
  6. Serveer met warme tortilla's van tarwemeel en kommetjes met in stukjes gesneden tomaten, geraspte kaas en zure room, en zelfs met in stukjes gesneden olijven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.