use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Erwten- en bonenglaasjes met feta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • 200 g erwtjes
  • 200 g peulerwten
  • 200 g gepelde bonen
  • 200 g feta
  • 50 g Solo
  • 4 steeltjes bieslook
  • 4 takjes koriander
  • 0.5 koffielepel zeezout
  • 1 koffielepel gemalen peperbessen
  1. Kook de erwtjes, bonen en peulerwten gedurende 5 minuten apart in gezouten kokend water.
  2. Laat ze uitlekken en bak ze 5 minuten al roerend in een pan met de Solo.
  3. Bestrooi ze met zeezout en het mengsel van fijngemalen peperbessen.
  4. Verdeel de groenten in lagen over de coupes.
  5. Plet de feta met een vork. Voeg de feta toe op de groenten en werk af met bieslook en koriander.
  6. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.