use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Eenvoudige spongecake
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Eenvoudige spongecake

Eenvoudige spongecake

Overheerlijk, zo'n eenvoudige spongecake. Soms zijn de simpelste recepten de allerlekkerste. Maak dit gebak in een mum van tijd en scoor punten bij alles en iedereen.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 225 g Solo Patisserie
  • 225 g suiker
  • 4 eieren
  • 225 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 ronde bakvorm (Ø 20 cm)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C (gasstand 4). Vet een ronde bakvorm (Ø 20 cm) in en bekleed die met bakpapier.
  2. Doe alle ingrediënten voor de sponge cake in een mengkom en meng alles gedurende 2-3 minuten met een houten lepel tot je een smeuïg en goed gemengd geheel hebt.
  3. Giet het mengsel in de bakvorm die je vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven plaatst. Bak de cake gedurende 30-35 minuten tot die goudbruin gebakken is.
  4. Haal de cake uit de bakvorm en laat hem afkoelen op een rooster.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.