use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Een lekkere suikeromelet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Een lekkere suikeromelet

Een lekkere suikeromelet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels gesuikerde gecondenseerde melk
  • 24 kwartjes perzik (uit blik)
  • Solo
  • fijne griessuiker
  • 8 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe 4 eieren in een kom. Voeg het eiwit van de andere eieren toe en bewaar het eigeel in de halve schelp.
  2. Meng de eieren en het eiwit met de mixer totdat u een schuim bekomt.
  3. Voeg de gecondenseerde melk toe en blijf nog even mixen.
  4. Verwarm een pan met een beetje Solo erin, giet er een vierde van het eimengsel in en zet op het laagste stand.
  5. Leg voorzichtig één van de eigelen in het midden van de omelet en schik er 6 perzikkwartjes rond.
  6. Laat een tiental minuten op het laagste vuur bakken.
  7. Maak de omelet aan de randjes los, laat op een bord glijden en houd ze warm.
  8. Maak op dezelfde manier de andere drie omeletten, bestrooi royaal met suiker en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.