use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Donuts met mokka-ijs en toffee-amarettosaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Donuts met mokka-ijs en toffee-amarettosaus
  • 175 g bruine basterdsuiker
  • 100 g boter
  • 125 ml light room
  • 4 donuts
  • 1 bak Fermette ijs Mokka
  • borrelglas Amaretto
  1. Breng in een pan al roerend de light room met de suiker, boter en amaretto aan de kook. Roer tot de suiker is opgenomen en de suiker is gesmolten. Kook de saus ca. 2 minuten op laag vuur.
  2. Halveer de donuts overlangs en schep een flinke bol ijs in het midden van de onderste helft en zet de bovenste helft op het ijs. Serveer de saus eromheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.