use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Désir de Noisette met appelcompote en gedroogde appel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Désir de Noisette met appelcompote en gedroogde appel
  • 2 appels, Schone van Boskoop
  • 1 koffielepell kaneel
  • 1 koffielepel suiker
  • Solo
  • 1 doos Carte d'Or Hazelnoot
  • 4 hele gepelde hazelnoten
  • hazelnootolie
Voorbereiding
  1. Verwarm de oven op 100°C.
  2. Snijd van 1 appel met schil 8 dunne plakjes en leg ze op een met bakpapier belegde bakplaat.
  3. Schil de rest van de appel en de andere appel. Verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
  4. Bestrooi met suiker en kaneel en bak kort aan in hete Solo totdat de suiker begint te karameliseren. Laat afkoelen. Laat drogen gedurende 1 uur, met de deur van de oven een beetje open.
Bereiding
  1. Leg op 4 bordjes, aan de zijkant, steeds 1 plakje gedroogde appel.
  2. Schep 2 bollen Carte d'Or Hazelnoot in het midden van de borden, half op de appel.
  3. Leg een streepje appelcompote naast het ijs, op de appel.
  4. Zet een plak gedroogde appel rechtop tussen de 2 bollen Carte d'Or Hazelnoot en garneer met een lijntje hazelnootolie.
  5. Leg op het einde van het lijntje olie een hazelnoot.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.