use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cupcakes met een aardbeihartje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cupcakes met een aardbeihartje

Cupcakes met een aardbeihartje

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 12 kleine bolletjes Carte d'Or Aardbeienijs (200 g/400 ml)
  • 120 g gewone bloem
  • 140 g basterdsuiker
  • 1 tl bakpoeder
  • 20 g cacao
  • 40 g Solo
  • 1 vrije uitloop-ei (code 1)
  • 125 ml volle melk

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Vul een bakvorm voor 12 cupcakes met de papieren vormpjes.
  2. Mix de bloem, de suiker, het bakpoeder en de cacao met een keukenrobot. Voeg de Solo toe en klop tot je een homogeen beslag hebt.
  3. Klop de eieren en melk op in een kannetje. Voeg toe aan het beslag en mix tot je juist een homogeen mengsel hebt.
  4. Lepel het beslag in de papieren vormpjes en laat 15 tot 20 minuten bakken in de oven. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze volledig afkoelen.
  5. Snij het hoedje van elke cupcake. Gebruik een hartvormig uitduwvormpje om uit elk hoedje een hartje te halen.
  6. Schep een bolletje Carte D'Or Aardbeienijs op de cupcake, strijk het bolletje ijs glad met een lepel en plaats het hoedje terug op de cupcake.
  7. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.