use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Croque-monsieur met Comté, kippenwit, gekonfijte tomaten en groene asperges
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Croque-monsieur met Comté, kippenwit, gekonfijte tomaten en groene asperges

Croque-monsieur met Comté, kippenwit, gekonfijte tomaten en groene asperges

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 sneden toastbrood
  • 200 g Comté
  • 8 groene asperges
  • 30 g Solo
  • 2 stukken kipfilet
  • extra vergine olijfolie
  • 12 gekonfijte tomaten
  • 100 g platte kaas
  • 1 eetlepel verse room
  • 8 basilicumblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de Comté in dunne plakjes met dezelfde afmetingen als het brood.
  2. Kook de asperges in water en snij ze in de lengte en in de breedte in tweeën.
  3. Bak de stukken kippenwit met de Solo in de pan en snij ze daarna in dunne plakjes.
  4. Bestrijk de sneden toastbrood met een beetje olijfolie.
  5. Stel de Croque Monsieur in deze volgorde samen: brood, Comté, tomaten, kip en asperges.
  6. Rooster ze in de oven of in een speciaal toestel.
  7. Verdun de plattekaas met een beetje room en voeg er de vers versnipperde basilicumblaadjes bij.
Serveer dit gerecht met een fris slaatje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.