use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Crème van rood fruit

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Crème van rood fruit
  • 1 bakje braambessen
  • 1 bakje rode bessen
  • 1 bakje aardbeien
  • 1 bakje frambozen
  • 3 eierdooiers
  • 60 g kristalsuiker
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 250 g light room
  • 50 g volle melk
  • 1 pakje vanillesuiker
  1. Breng de Solo Crèmefine en de melk aan de kook. Neem daarna van het vuur en laat 10 minuten trekken.
  2. Was het fruit. Verhit de Solo in een hete pan en bak al het rode fruit gedurende 12 minuten aan.
  3. Klop de eierdooiers wit-scuimig en meng met de suiker. Voeg aan dit mengsel de hete roommelk en de vanillesuiker toe. Meng goed. Laat nog 1 minuut op het vuur staan en blijf roeren zodat het niet meer begint te koken.
  4. Leg het gebakken fruit op de bodem van vuurvaste schaaltjes en giet de crème erover. Zet ze in een warmwaterbad ongeveer 30 minuten in de oven op 175°.
  5. Plaats enkele uren in de koelkast alvorens te serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.