use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Club met gegrilde kalkoen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Club met gegrilde kalkoen

Club met gegrilde kalkoen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zeezout
  • 600 g kalkoenfilets
  • versgemalen peper
  • 8 dikke sneden brood
  • 2 dl arachideolie
  • 1 avocado, in stukken gesneden
  • 2 citroenen, geraspt en geperst
  • 2 eierdooiers
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 6 rijpe Italiaanse tomaten, in twee gesneden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de avocado, het citroensap, de geraspte citroen, de eierdooiers, het zout en de peper in een keukenrobot of een mixer.
  2. Voeg de olie druppelgewijs toe tot je mayonaise verkrijgt.
  3. Schik de tomaathelften op een bakplaat met de gesneden kant naar boven, smeer ze in met Solo Vloeibaar en voeg zout en peper toe.
  4. Laat de tomaten in een voorverwarmde oven (180°C) bakken gedurende 40 minuten.
  5. Bak de kalkoenfilets aan beide kanten in een niet al te warme pan gedurende 10 minuten.
  6. Breng op smaak met zout en peper. Haal de filets uit de pan, snij ze in reepjes van 1 cm en bestrijk ze met de avocadomayonaise.
  7. Verdeel de kalkoen over 4 sneden brood.
  8. Versier met tomaten en ijsberg- of notensla. Bedek met de vier andere sneden en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.