use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cinnamon latte
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cinnamon latte

Cinnamon latte

Geef je eerste kopje koffie een vleugje kaneel mee, zo komt de koffiesmaak nog beter tot zijn recht. Maak de koffie af met opgeschuimde Becel Vanilledrink.

Geef je eerste koffie van de dag een vleugje kaneel mee, zo komt de koffiesmaak nog beter tot uiting. Nog wat opgeschuimde Becel Vanilledrink en je bent klaar voor de dag!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    1 porties

Ingrediënten
 

  • 100 ml Becel Vanilledrink
  • 60 ml versgezette koffie (espresso of filterkoffie, wat je zelf het liefste hebt)
  • 1 tl kaneelpoeder
  • vleugje geraspte nootmuskaat
  • 1 kaneelstokje

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Warm de Becel Vanilledrink op en schuim op met een melkopschuimer.
  2. Doe 1 tl kaneel in de hete koffie. Schenk de koffie in een kop en werk af met de opgeschuimde Becel Vanilledrink.
  3. Garneer met wat vers geraspte nootmuskaat en een kaneelstokje.
Heb je geen melkopschuimer, dan kan je je microgolfoven gebruiken: schud de melk in een pot tot er schuim ontstaat en verwarm dan enkele seconden in de microgolfoven om het schuim te stabiliseren. Of verwarm de vanilledrink op een laag vuur in een pan en klop de melk op met een garde.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.