use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chop suey met kip en roerbakgroenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chop suey met kip en roerbakgroenten

Chop suey met kip en roerbakgroenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g kipfilet
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 800 g Chinese roerbakmix
  • 1.5 dl Knorr Finesse Bouillon Kip
  • 2 el ketjap
  • 1 tl sambal
  • 1 tl Maïzena

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de kipfilet schuin in dunne plakjes. Verhit 1.5 kneepje vloeibare margarine in een wok en bak hierin snel de plakjes kip goudgeel.
  2. Neem de kip uit de pan, voeg de rest van de vloeibare margarine toe en roerbak de groenten (eventueel in 2 à 3 delen) gedurende ongeveer 4 minuten.
  3. Schenk de bouillon in de pan en voeg de ketjap en sambal toe. Roer goed door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen.
  4. Schep de plakjes kip terug in de wok. Proef en voeg eventueel extra ketjap of sambal toe. Los tot slot de maïzena op in wat water en bind hiermee de saus.
Lekker met nasi goreng.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.