Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Ris de blaadjes van de takjes kruiden en hak ze grof. Rooster de geraspte kokos 20 à 30 seconden in een droge koekenpan. Snijd de kool in repen.
Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan, strooi de kerrie erbij en laat al roerend een half minuutje doorwarmen. Voeg de repen kool toe en roerbak ze beetgaar in 4 à 5 minuten.
Bestrooi de kerriekool voor het serveren met de koriander of peterselie en het geraspte kokos.
Lekker met champignonflapjes:
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snipper de ui.
Bak de champignons en de uisnippers in wat vloeibare margarine even aan en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het mengsel over de 4 plakken bladerdeeg. Bevochtig de randen van het deeg met water en vouw de plakken schuin over de vulling dicht. Druk de randen aan met een vork.
Leg de flapjes op een bakplaat en bak ze gedurende 20 minuten goudgeel en krokant.