use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chinese kool met kerrie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chinese kool met kerrie

Chinese kool met kerrie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 Chinese kool
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 volle el kerriepoeder (hot)
  • takjes koriander of platte peterselie
  • 1 el geraspte kokos
  • Lekker met:
  • 250 g champignons
  • 1 kleine ui
  • 1 el peterselie
  • 4 plakjes diepvriesbladerdeeg

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ris de blaadjes van de takjes kruiden en hak ze grof. Rooster de geraspte kokos 20 à 30 seconden in een droge koekenpan. Snijd de kool in repen.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan, strooi de kerrie erbij en laat al roerend een half minuutje doorwarmen. Voeg de repen kool toe en roerbak ze beetgaar in 4 à 5 minuten.
  3. Bestrooi de kerriekool voor het serveren met de koriander of peterselie en het geraspte kokos.
  4. Lekker met champignonflapjes:
  5. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snipper de ui.
  6. Bak de champignons en de uisnippers in wat vloeibare margarine even aan en breng op smaak met peper en zout.
  7. Verdeel het mengsel over de 4 plakken bladerdeeg. Bevochtig de randen van het deeg met water en vouw de plakken schuin over de vulling dicht. Druk de randen aan met een vork.
  8. Leg de flapjes op een bakplaat en bak ze gedurende 20 minuten goudgeel en krokant.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.