use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cheesecake op crumble
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cheesecake op crumble

Cheesecake op crumble

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • De basis:
  • 300 g bloem
  • 100 g Solo
  • 2 eierdooiers
  • 3 el slagroom
  • 100 g kristalsuiker
  • broodkruimels
  • De kaasmassa:
  • 1 kg magere roomkaas
  • 150 g Solo
  • 6 eieren
  • 200 g kristalsuiker
  • 16 g vanillesuiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Maak het deeg met de bloem, kristalsuiker, 2 eierdooiers en slagroom. Rol het deeg uit in een middelgrote bakvorm, die u vooraf hebt ingevet met Solo en waarin u op de bodem broodkruimels hebt gestrooid. Laat 10 minuten bakken en laat het geheel rusten.
  3. Meng de Solo, de vanillesuiker en de suiker tot een luchtig mengsel. Voeg de eierdooiers één voor één toe terwijl u blijft roeren tot het mengsel mooi smeuïg wordt.
  4. Meng nu de kaas onder het mengsel, goed roeren.
  5. Klop de eiwitten ten slotte tot schuim. Meng dat schuim en de pudding langzaam onder de kaasmassa.
  6. Giet het beslag op de gebakken bodem en smeer het gelijkmatig uit. Laat nog een uur bakken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.