use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cakejes met frambozen en peer
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cakejes met frambozen en peer

Cakejes met frambozen en peer

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eieren
  • 175 g rietsuiker
  • 90 g Solo
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 125 g patisseriebloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 0.75 dl melk
  • 1 snuifje kardemom
  • 1 bakje verse frambozen
  • 2 peren
  • Extra:
  • 12 kleine bakvormpjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Wrijf de bakvormpjes in met wat Solo Vloeibaar en bestuif met bloem. Klop de eieren los met de suiker. Laat de Solo smelten en laat afkoelen. Roer de Solo en de melk door het eimengsel. Zeef de bloem met het bakpoeder en de kardemom en spatel het eimengsel erdoor.
  3. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Spatel de peren en frambozen door het deeg en schep in de bakvormpjes. Zet 10 minuten in de oven en verlaag dan de temperatuur tot 180° C. Reken nog 20-25 minuten baktijd, afhankelijk van de grootte van je bakvorm. Check de gaartijd met een satéprikker.
  4. Laat de cakejes afkoelen op een taartrooster.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.