use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bruschetta met boontjes en ansjovis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bruschetta met boontjes en ansjovis

Bruschetta met boontjes en ansjovis

Wist je dat ansjovis wereldwijd de meest gevangen vis is ?

Het zilvergrijze visje valt in de smaak bij pastagerechten, maar wordt ook wel eens als filet gegeten.

Wist je dat ansjovis wereldwijd de meest gevangen vis is ?

Het zilvergrijze visje valt in de smaak bij pastagerechten, maar wordt ook wel eens als filet gegeten.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 8 sneetjes stokbrood
  • 1 teentje knoflook
  • 5 ansjovisfilets
  • 150 g Iglo Boontjes Extra Fijn (300 g)
  • 3 eetlepels Bertolli olijfolie
  • 5 -tal basilicumblaadjes
  • 1/2 dl tomatenjus
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Blancheer de boontjes in gezouten water.
  2. Laat ondertussen de tomatenjus sterk inkoken.
  3. Versnipper de basilicumblaadjes en snij de boontjes in piepkleine
  4. stukjes.
  5. Hak ook de ansjovis in stukjes.
  6. Stoof de boontjes in de olijfolie, samen met de ansjovis, basilicum en tomatenjus.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Wrijf broodkorstjes in met het knoflookteentje en rooster ze onder de grill.
  9. Lepel de salade op de toasts en serveer onmiddellijk.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.