use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Broodpudding
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Broodpudding

Broodpudding

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 dl melk
  • 60 g marsepein
  • 150 g suiker
  • 60 g Solo
  • 100 g rozijnen
  • 6 eieren
  • 120 g brood zonder korsten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breek het brood in stukken en week het in de melk.
  2. Doe er de rozijnen, eieren en suiker bij.
  3. Smeer een ovenschotel in met Solo en giet er de bereiding in.
  4. Verdeel de marsepein in stukjes en duw ze in het deeg.
  5. Bak het deeg in een warmwaterbad in een op 180° voorverwarmde oven tot hij vast aanvoelt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.