Broodje met huisgemaakte tonijnsalade
Een broodje tonijnsalade is niet altijd even gezond maar deze huisgemaakte versie ism Becel draagt wel onze zegen weg.
Een broodje tonijnsalade is niet altijd even gezond maar deze huisgemaakte versie ism Becel draagt wel onze zegen weg.
Geef score
Porties

- 200 g tonijn op eigen nat uit blik
- 4 augurken
- 4 el zilveruitjes
- 2 el Becel Dressing
- 2 el magere kwark
- 2 el tomatenketchup
- kappertjes
- 4 broodjes
- kropsla
- Laat de tonijn uitlekken en maak de stukjes vis met een vork los. Snijd de augurk en zilveruitjes fijn.
- Meng de Becel Dressing, kwark, tomatenketchup, stukjes tonijn, augurk, zilverui en kappertjes naar smaak goed door elkaar.
- Snij de broodjes open en beleg ze met sla. Schep daarop de tonijnsalade en serveer direct.
