use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Broodje gezond
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Broodje gezond

Broodje gezond

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 blaadjes ijsbergsla
  • 0.25 komkommer
  • 2 trostomaten
  • 8 plakken rauwe ham
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • Becel pro-activ
  • 2 el curryketchup

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de sla en dep de blaadjes droog met keukenpapier. Snijd de sla fijn. Was de komkommer en de tomaten en snijd ze in dunne plakjes. Bak de plakken rauwe ham in een pan met antiaanbaklaag knapperig en bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
  2. Bestrijk het brood met de Becel pro-activ en verdeel de sla, de ham, de komkommer, de tomaat en de ketchup over 4 sneetjes brood. Leg de rest van het brood erop en snijd de sandwiches schuin middendoor.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.