use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Brood met groenten

Een sandwich met veel groenten maken. Met dit recept van brood met veel groenten maak je een lekkere en gezonde groenten sandwich met bloemkool en broccoli.

Zin in veel groenten? Maak dan eens deze lekkere sandwich met broccoli en bloemkool. Zo maak je en gezonde sandwich.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
recipe image Brood met groenten
  • 150 g bloemkool
  • 150 g broccoli
  • 20 g Becel bakken & braden
  • 1 soeplepel mosterd
  • 1 koffielepel alcoholazijn
  • 1 soeplepel fijngehakte ui
  • 75 ml sojamelk
  • 40 g geroosterde amandelen
  • 50 g Becel Gold
  • 1 snufje peper en zout (facultatief)
  • 4 sneetjes zemelbrood
  • 2 soeplepels fijngehakte gemengde verse groene kruiden (bijv. koriander, peterselie en dragon)
  1. Stoof de bloemkool- en broccoliroosjes op een zacht vuurtje aan in Becel bakken en braden. Voeg na 5 minuten 10 cl water toe. Laat 10 minuten verder stoven en laat afkoelen.
  2. Doe de bloemkool- en broccoliroosjes, de mosterd, de azijn, de ui, de sojamelk, de amandelen, de Becel Gold en peper en zout naar smaak in een kom. Meng alles.
  3. Besmeer het brood met de bereiding en werk af met de fijngehakte kruiden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.