use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Broccolisalade met pastrami

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Broccolisalade met pastrami
  • 600 g broccoli (in kleine roosjes)
  • 150 g pastrami
  • Voor de dressing:
  • 1,25 dl light room
  • 2 el Calvé Mayonaise
  • 0.5 teentje knoflook
  • snufje zout
  • snufje peper
  1. Doe de broccoli in een pan met kokend water en zout en kook de roosjes in ca. 3 minuten beetgaar. Spoel ze af met koud water. Snijd de pastrami in repen.
  2. Meng de light room door de mayonaise, pers de knoflook erboven uit en breng de dressing op smaak met zout en peper.
  3. Meng de broccoli, pastrami en dressing voorzichtig door elkaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.