use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Broccoli met zongedroogde tomaatjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Broccoli met zongedroogde tomaatjes

Broccoli met zongedroogde tomaatjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g broccoliroosjes
  • 6 à 8 zongedroogde tomaten (bokaal)
  • 3 el pijnboompitten
  • 1 klein kneepje Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de broccoliroosjes met wat zout beetgaar. Laat ondertussen de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd ze elk in drie stukken.
  2. Bak de pijnboompitten met een beetje vloeibare margarine goudbruin. Giet de broccoli af en meng de groente met de pijnboompitjes en de tomaatjes.
Lekker met aardappelpuree, waar een flinke teen knoflook doorheen is geroerd en gebakken tong of tongschar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.