use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bosvruchtenpuree met vanille-ijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bosvruchtenpuree met vanille-ijs

Bosvruchtenpuree met vanille-ijs

Romig vanille-ijs vormt samen met een warme, zoete lekkernij een fascinerende afsluiter van een lekker diner.

Romig vanille-ijs vormt samen met een warme, zoete lekkernij een fascinerende afsluiter van een lekker diner.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 gram gemengde bosvruchten (diepvries)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • poedersuiker
  • 8 bolletjes Fermette Vanille ijs

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de helft van de vruchten en laat ze wat pruttelen. Mix ze dan tot moes en breng op smaak met vanillesuiker. Doe er de andere helft van de vruchten bij.
  2. Versier vier borden door er poedersuiker op te strooien met een zeefje. Leg eventueel een sjabloontje op het bord om mooie figuurtjes te maken met de suiker (bv. een papieren taartenonderlegger met kantwerk, of zelf uitgeknipte vormpjes).
  3. Schep op elk versierde bord twee bolletjes Fermette Vanille ijs en wat warme vruchtenmoes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.