use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Boontjessalade met artisjokken
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Boontjessalade met artisjokken

Boontjessalade met artisjokken

Fleur je lunch op met deze simpele groene boontjessalade met prei en artisjok. Doet het ook bijzonder goed als lekkere sidedish bij je favoriete barbecuegerechten.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo
  • zout
  • 500 g groene boontjes
  • 2 uien
  • peper
  • bieslook
  • 1 fijngesnipperde prei
  • muntblaadjes
  • 1 blik artisjokharten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de boontjes beetgaar koken in licht gezouten water.
  2. Stoof de uien in de Solo en stoof er de prei bij.
  3. Breng op smaak met peper en zout en voeg er de in stukjes gesneden boontjes bij.
  4. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snij ze in stukjes.
  5. Voeg ze bij de rest van de salade en werk verder af met de bieslook en de munt .
Je sperzieboontjes in deze boontjessalade frisgroen houden? Laat ze meteen na het koken schrikken onder ijskoud water.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.